X

Noordelijke Randweg Utrecht

De vraag aan Kodos

De gemeente Utrecht werkt aan de voorbereiding van het project Noordelijke Randweg Utrecht (NRU). De NRU wordt vernieuwd om de doorstroming van het verkeer en de leefbaarheid in de wijk Overvecht te verbeteren.

De NRU is een groot project voor de gemeente Utrecht en daarbij is de gemeente risicodragend. Daarom wilde de gemeente graag een gedegen second opinion op de kostenraming. Met als bijzonder aspect: de second opinion moest in een zeer korte tijd uitgevoerd worden.

Onze oplossing

Gemeente Utrecht liet Kodos al in een vroeg stadium meekijken. Dit gaf vooraf al duiding aan de gegevens. Hierdoor konden we toen het eenmaal zover was de second opinion snel uitvoeren. Daarnaast hielden we de lijnen kort en verliep de samenwerking vlot en prettig.

Aan de second opinion hebben meerdere Kodos adviseurs meegewerkt, waardoor we de praktijkervaring en het analytisch vermogen binnen Kodos optimaal konden benutten.

Afbeelding: visualisatie door XKP visual engineers

Interesse?

Mark HeenemanAdviseur

Opdrachtgever: Gemeente Utrecht

Periode: december 2019 – januari 2020

Locatie: Utrecht

In het kort:

second opinion, kostenraming

Bekijk locatie

Enkele opdrachtgevers aan het woord

We wilden een second opinion van een bureau met verstand van kosten, maar ook met de ervaring uit de praktijk. Dat hebben we bij Kodos gevonden.

Kodos

Gijs Kuijf

Gemeente Utrecht